Forum für Euren Kinderwunsch KleinigkeitBitte achtet auf ein freundliches Miteinander. Beleidigungen, anstößige Äußerungen oder Kommentare sowie Links/Verlinkungen, die gegen geltendes Recht verstoßen, sind ausdrücklich untersagt. Wir behalten uns jederzeit die Löschung und Sperrung des entsprechenden Nutzers vor. MenüForum-NavigationForumMitgliederAktivitätAnmeldenRegistrierenForum-Breadcrumbs - Du bist hier:ForumAllgemein: Austausch untereinanderForum eröffnetAntwortenAntworten: Forum eröffnet <blockquote><div class="quotetitle">Zitat von Gast am Juni 24, 2026, 7:09 p.m. Uhr</div>Dolgo sem iskal pravo rešitev. Ko sem prvič slišal za odvajanje od alkohola po metodi Dr Vorobjeva, sem bil poln dvomov. Ampak ko sem videl rezultate — ugotovil sem, da to res deluje. Odvisnost od alkohola je strašna bolezen. In najhuje je, da mnogi ne vedo, kam se obrniti. Zato priporočam, da preverite celoten postopek na spletni strani, ki so na voljo na tej povezavi: Dr Vorobjev [url=www.alkoholizma-zdravljenje-si.com]www.alkoholizma-zdravljenje-si.com[/url]. Na tej povezavi so odgovori na vsa vprašanja. Zdaj živim polno življenje brez alkohola. Če vas to zanima — to je lahko prelomnica v vašem življenju. Srečno vsem na tej poti!</blockquote><br> Abbrechen