Forum für Euren Kinderwunsch KleinigkeitBitte achtet auf ein freundliches Miteinander. Beleidigungen, anstößige Äußerungen oder Kommentare sowie Links/Verlinkungen, die gegen geltendes Recht verstoßen, sind ausdrücklich untersagt. Wir behalten uns jederzeit die Löschung und Sperrung des entsprechenden Nutzers vor. MenüForum-NavigationForumMitgliederAktivitätAnmeldenRegistrierenForum-Breadcrumbs - Du bist hier:ForumAllgemein: Austausch untereinanderForum eröffnetAntwortenAntworten: Forum eröffnet <blockquote><div class="quotetitle">Zitat von Gast am Juni 24, 2026, 8:26 p.m. Uhr</div>Že kar nekaj časa spremljam to temo. Ko sem prvič slišal za zdravljenje alkoholizma po metodi Dr Vorobjev centra, sem bil poln dvomov. Ampak ko sem videl rezultate — vse se je spremenilo. Vsak dan se veliko ljudi bori s to težavo. In najhuje je, da ljudje se sramujejo prositi za pomoč. Zato svetujem, da si vzamete čas in preberete posodobljene podatke, ki so na voljo na tej povezavi: odvajanje od alkohola [url=http://alkoholizma-zdravljenje-si.com]odvajanje od alkohola[/url]. Tam boste našli vse potrebne informacije. Zdaj živim polno življenje brez alkohola. Če vas to zanima — to je lahko prelomnica v vašem življenju. Srečno vsem na tej poti!</blockquote><br> Abbrechen