Forum für Euren Kinderwunsch KleinigkeitBitte achtet auf ein freundliches Miteinander. Beleidigungen, anstößige Äußerungen oder Kommentare sowie Links/Verlinkungen, die gegen geltendes Recht verstoßen, sind ausdrücklich untersagt. Wir behalten uns jederzeit die Löschung und Sperrung des entsprechenden Nutzers vor. MenüForum-NavigationForumMitgliederAktivitätAnmeldenRegistrierenForum-Breadcrumbs - Du bist hier:ForumAllgemein: Austausch untereinanderForum eröffnetAntwortenAntworten: Forum eröffnet <blockquote><div class="quotetitle">Zitat von Gast am August 6, 2026, 1:49 p.m. Uhr</div>Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu. Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play'n GO dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda. Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl/]https://mostbet-pol.pl[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje. Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy. Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.</blockquote><br> Abbrechen