Forum für Euren Kinderwunsch KleinigkeitBitte achtet auf ein freundliches Miteinander. Beleidigungen, anstößige Äußerungen oder Kommentare sowie Links/Verlinkungen, die gegen geltendes Recht verstoßen, sind ausdrücklich untersagt. Wir behalten uns jederzeit die Löschung und Sperrung des entsprechenden Nutzers vor. MenüForum-NavigationForumMitgliederAktivitätAnmeldenRegistrierenForum-Breadcrumbs - Du bist hier:ForumAllgemein: Austausch untereinanderForum eröffnetAntwortenAntworten: Forum eröffnet <blockquote><div class="quotetitle">Zitat von Gast am August 6, 2026, 1:53 p.m. Uhr</div>Gram tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu. Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam. Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]mostbet apk[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie. Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje. Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli. Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.</blockquote><br> Abbrechen