Forum für Euren Kinderwunsch KleinigkeitBitte achtet auf ein freundliches Miteinander. Beleidigungen, anstößige Äußerungen oder Kommentare sowie Links/Verlinkungen, die gegen geltendes Recht verstoßen, sind ausdrücklich untersagt. Wir behalten uns jederzeit die Löschung und Sperrung des entsprechenden Nutzers vor. MenüForum-NavigationForumMitgliederAktivitätAnmeldenRegistrierenForum-Breadcrumbs - Du bist hier:ForumAllgemein: Austausch untereinanderForum eröffnetAntwortenAntworten: Forum eröffnet <blockquote><div class="quotetitle">Zitat von Gast am August 26, 2026, 6:13 a.m. Uhr</div>Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — gdzies kolo 3000 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming. Sam najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio. Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak. Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci. Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe. Z komorki lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.</blockquote><br> Abbrechen