Forum für Euren Kinderwunsch KleinigkeitBitte achtet auf ein freundliches Miteinander. Beleidigungen, anstößige Äußerungen oder Kommentare sowie Links/Verlinkungen, die gegen geltendes Recht verstoßen, sind ausdrücklich untersagt. Wir behalten uns jederzeit die Löschung und Sperrung des entsprechenden Nutzers vor. MenüForum-NavigationForumMitgliederAktivitätAnmeldenRegistrierenForum-Breadcrumbs - Du bist hier:ForumAllgemein: Austausch untereinanderForum eröffnetAntwortenAntworten: Forum eröffnet <blockquote><div class="quotetitle">Zitat von Gast am September 1, 2026, 5:00 p.m. Uhr</div>Bywam na dwoch-trzech polskich kasynach od lat i szczerze mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zawitalem z polecenia kolegi z pracy jakies pol roku temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Katalog nie jest male — cos kolo 2500 automatow, Play'n GO dominuje, Sweet Bonanza jak wszedzie w polecanych, ale sa tez troche tytulow Betsoft i NetEnt, czego sie nie spodziewalem. Oferta na start to standard: do 100% do okolo 2500 zl oraz 150 free spinow, dawkowane po 20 dziennie. Warunek obrotu x40 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Byl tez drobny bonus bez wplaty na 50 spinow, choc chyba juz wygasl. Regulamin i kody mozecie podejrzec na [url=http://dewsworld.com/]https://dewsworld.com[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie. Sam proces zapisu zajela mi jakies trzy minuty, min. depozyt to 40 zl, co jest norma. Wplacalem karta i raz Skrillem, jest tez Bitcoina i kilka altow. Kasa leci do e-portfela w kilka godzin, przelewem zeszlo mi dwa dni. Sprawdzanie dokumentow przed pierwszym cashoutem zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy. W dziale live jest naprawde niezle — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Lightning Roulette wiadomo, tylko ze w piatkowe wieczory obraz mi sie raz zacial. Mobilnie strona jest responsywna — appki brak, co mi troche przeszkadza, ale strona jest lekka. Czego nie lubie, to czat — u nich w Fiery Play gada po polsku, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny zanim ktos odpisal, choc problem ogarneli. Licencja Curacao — nie jest to MGA, ale wyplacili mi wszystko co wygralem. Nie twierdze, ze Fiery Play to jakas rewolucja — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Wpadam po pracy za drobne i na tym koniec.</blockquote><br> Abbrechen