Forum für Euren Kinderwunsch KleinigkeitBitte achtet auf ein freundliches Miteinander. Beleidigungen, anstößige Äußerungen oder Kommentare sowie Links/Verlinkungen, die gegen geltendes Recht verstoßen, sind ausdrücklich untersagt. Wir behalten uns jederzeit die Löschung und Sperrung des entsprechenden Nutzers vor. MenüForum-NavigationForumMitgliederAktivitätAnmeldenRegistrierenForum-Breadcrumbs - Du bist hier:ForumAllgemein: Austausch untereinanderForum eröffnetAntwortenAntworten: Forum eröffnet <blockquote><div class="quotetitle">Zitat von Gast am September 2, 2026, 2:43 p.m. Uhr</div>Siedze tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic Play, Play'n GO i NetEnt dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych. Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — obrot bonusem to x40, a na to masz raptem tydzien. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://jcbuildconsultancy.co.uk/888starz-app-kroki-i-metody-instalacji-rejestracji-i-gry]888starz app – kroki i metody instalacji, rejestracji i gry[/url] zanim klikniesz "zaloz konto". Kasa schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — przeszla w niecala dobe. Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest. Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.</blockquote><br> Abbrechen